Om du önskar justera innehavet i din nya portfölj krävs det att du har tillgång till Nordeas app och nätbank. Efter att du har fått din första pensionsavsättning till ditt konto kan du anpassa portföljen via Nordeas nätbank genom att klicka på ditt pensionskonto och därefter "Fördelningsplan".

Observera: Det är inte nödvändigt att bli bankkund hos Nordea eller öppna ett transaktionskonto för att få tillgång till appen och nätbanken. Gå till nordea.se, välj "Bli kund" och scrolla ner till "Se lån och sparande i appen och nätbanken".