Om du sitter mer än en timme framför datorn per dag så bekostar din arbetsgivare en synundersökning. Har din arbetsgivare avtal med Synsam så hanterar du beställning och bokning via Synsams erbjudande om Skärmglasögon.

För att boka en synundersökning:

• Gå till “Förmåner” och välj Synsams erbjudande för bildskärmsglasögon.
  • Fyll i dina kontaktuppgifter.
  • Ange arbetsavstånd för rekvisitionen.
  • Välj vilken butik där du vill göra undersökningen.
  • När du skickar formuläret sänds en rekvisition direkt till vald butik.
  • Boka tid för undersökning i vald butik.

Din arbetsgivare får en faktura och vill du köpa produkter utöver din arbetsgivares policy betalar du mellanskillnaden direkt i butiken.