Om din arbetsgivare erbjuder dig möjligheten kan du välja att placera din pension hos Nordnet.

Gör såhär för att välja Nordnet för din tjänstepension:

• Logga in på nordeanode.se.
  • Gå till ”Hem” och välj ”Tjänstepension”.
  • Gå till ”Välj förvaltare” och välj Nordnet.

Observera att ditt konto hos Nordnet gäller från månaden efter du anmält dig. Pensionspremier kan därför hinna registreras hos Nordea för månaden innan ditt val hos Nordnet gått igenom.

Innehav som hittills registrerats hos Nordea kommer inte flyttas till Nordnet per automatik. Om du önskar flytta ditt innehav från Nordea till Nordnet, vänligen kontakta oss på 021-22 030 eller support@nordeanode.se så hjälper vi dig.