Våra tjänster är uppbyggda kring förmånsgrupper och baseras på de förmåner du som arbetsgivare definierar. De anställda läggs till i en förmånsgrupp genom filimport eller genom manuell inmatning. Du som administratör skapar en förmånsgrupp genom att logga in som administratör på nordeanode.se, välja "Förmåner" och "Skapa förmånsgrupp". När du döpt förmånsgruppen lägger du till och konfigurerar upp de förmåner som ska ingå i förmånsgruppen. Du kan lägga till obegränsat med förmånsgrupper. En anställd kan bara tillhöra en förmånsgrupp. Du kan enkelt i systemet byta förmånsgrupp för den anställda.

Du kan enkelt sätta upp kostnadsställen och koppla anställda till dem. Vår fakturatjänst kommer då automatiskt skapa fakturor och bokföringsunderlag baserat på kostnadsställe.