Erbjuder din arbetsgivare friskvårdsbidrag genom Advinans samarbetspartner Actiway så visas ditt friskvårdssaldo i inloggat läge på advinans.se. Du hittar även ditt friskvårdsbidrag, anslutna friskvårdsleverantörer och mycket mer på actiway.se.

Nedan finner du mer användbar information om hur du ska gå tillväga för att använda ditt friskvårdsbidrag.

Hur fungerar det?

Ditt friskvårdsbidrag laddas upp hos vår friskvårdspartner Actiway på actiway.se. Saldo och sömnlös länk till Actiway finns i inloggat läge på advinans.se.

På actiway.se hittar du ditt egna konto med köphistorik, erbjudanden från friskvårdspartners och flera andra smarta funktioner. Du hittar gym och andra typer av friskvårdsleverantörer via sökmotorn "Hitta friskvård".

Vid köp av friskvård behöver du endast visa din legitimation för personalen, och meddela att din friskvård är ansluten till Actiway. Saldot för din friskvård regleras automatiskt och syns i både actiway.se och advinans.se.

Registrering av eget utlägg

Viktigt att komma ihåg är att Actiway inte godkänner registrering av kvitto i efterhand om köpet är gjort hos en redan ansluten leverantör. För att kolla om en leverantör är ansluten till Actiway, sök via ”Hitta friskvård”.

Har du köpt en tjänst hos en leverantör som inte är ansluten till Actiway så kan du registrera kvittot och få utlägget återbetalat. Det går bara att registrera kvitton från leverantörer som inte är anslutna till Actiway. Välj registrera kvitton under “Mina sidor” och lämna dina uppgifter.

Sista dagen för att rapportera köp hos ej ansluten aktör

Sista dagen för att redovisa ett köp hos en ej ansluten leverantör är per den 21 december om friskvårdsåret löper mellan 1 januari till 31 december.

Stockholm stads anläggningar

För att nyttja Actiway på Stockholms stads anläggningar ska ett förköp/rekvisition göras via “Mina sidor”. Välj belopp och skriv ut beställningen och ta med till simhallen.

Kontaktuppgifter till Actiway

info@actiway.se