Via Advinans har du möjlighet att sammanställa information om dina bankkonton samt konton hos Pensionsmyndigheten.

Gör såhär för att ansluta dina konton till Advinans:

• Logga in på advinans.se.
  • Gå till "Din ekonomi" och "Lägg till information".
  • Välj bolag som du vill hämta information från.
  • Signera med BankID.

Advinans kan hämta information från Länsförsäkringar, Nordea, SEB, Handelsbanken, Skandia och Swedbank. För att uppdatera informationen behöver du aktivt påbörja inhämtning igen.

För att använda tjänsten behöver du vara över 18 år och ha tillgång till BankID och skriva under ett avtal som ger oss tillåtelse att sammanställa information från dina banker och försäkringsbolag.

Tjänsten är gratis. Det finns inte heller något krav på att du köper till ytterligare tjänster. Om du skulle vilja avsluta tjänsten kontaktar du oss. Advinans kommer då radera all kundinformation (dock kan det finnas viss data som vi enligt lagar och förordningar måste spara).